Hvem er vi ?

 

 

Per Evan Petersen – mobil 2445 3621 – indehaver – underviser – webmaster – kursussekretær  – jeg er uddannet både som flugtskydnings- & riffelinstruktør, jagttegnskursuslærer, Censor til de frivillige jagtprøver, samt har gennemført et hav af fagkurser hos Danmarks Jægerforbund. Jeg er gift og har 3 udeboende børn – og mine 2 yndlinge, begge  “damphunde”  en FT Cocker Spaniel – SIF, født i marts 2012 og en  FT Springer Spaniel – Gaia, født december 2017. 

4

Poul Court Johansen, flugtskydningsinstruktør – mobil 4017 9712

DSCF0408     er født og opvokset på Norddjursland, tæt på godset Benzon (nu Sostrup) så hvad var mere naturligt, for en nysgerrig knægt, end at rende rundt ovre hos skytten – det var jo enormt spændende og betød at jeg tidligt fik kendskab til jagt- og vildt, og en herregårdsskyttes arbejde, jeg hjalp skytten med udsætning, fodring, fældefangst og ikke mindst med afholdelse af de store jagter – hvor gæsterne blev kørt rundt i hestevogn, dette var min tjans. Dog blev jagten sat noget i stå, da der skulle aftjenes værnepligt, så blev der  stiftet familie og jeg blev gift og vi fik børn. Da børnene var sat godt i vej og kunne klare sig selv, fik jeg tid til jagt igen og omkring 1970 blev jagttegnet erhvervet, så nu skulle rigtig meget indhentes, og det blev det. Jeg har været på jagt i Sverige, Norge, Tyskland og er flere gange Afrika farer. Jeg har været og er stadig involveret i en hel del jagtforeningsarbejde i Danmarks Jægerforbund, har været formand for en flugtskydningsbane, og har pr. 01.05.2016 sammen md Per Evan startet en jagtforening – AROS Jægerklub, her vil vi satse på kvalitets og kompetance udbyggende aktiviteter – her er jeg også kasserer. Jeg er en habil flugtskytte, og har deltaget i flere Forbunds Mesterskaber, og derhjemme har jeg en del præmier og pokaler.

Vivian Veng – flugtskydningsinstruktør – mobil 6011 8156

Vivian Jeg har haft jagttegn siden 2001 og blev flugtskydningsinstruktør nogle år senere, jeg har deltaget i undervisning af Jagttegnsaspiranter i en del år, og sjovt  nok har jeg en stor tiltrækning af netop kvindelige aspiranter?  Jeg har mange udenlandske jagter på sit CV og især Afrika er blevet besøgt flere gange, og hjemmet bugner af halv- og fuldmonterede trofæer som bevis herfor. Jeg er en habil flugtskytte og deltager ofte i konkurrencer med “heldigt” udfald – så der er en del pokaler at pudse. 

Jdownload

ligesom vi anvender særdeleles kvalificerede instruktører fra Hadsten & Omegns Jagtforening, hvis dette er nødvendigt.