Hvem er vi ?

Kort fortalt – vi er en stor aktivitet under AROS Jægerklub – og forsøger i denne at gøre noget for Nyjægere – det regnes du for de første 3 år med jagttegn. Vi arrangerer jagter, foredrag, besøg, kurser m.m. – og er altid åbne for ønsker.

Lidt om os allesammen!

 Vore Jagttegns Instruktører, vi er ude og hygge os!

En del af holdet

Finn Hansen – mobil 6018 0730 – Jeg er uddannet Herregårdsskytte, har arbejdet på flere af de store danske Godser, samt hos Naturstyrelsen med afvikling af netop jagtprøver. Jeg er også medlem af Jagttegnskursuslærer Foreningen og Danmarks Jægerforbund – arbejder idag som salgskonsulent.

Finn Hansen

Jeg var med min far på haretramp i plovfurerne, allerede som 7 årig, så det var helt naturligt at jeg som 16 årig i 1970 erhvervede et jagttegn – prøven var den anden periode der blev afholdt, så ganske nyt for alle. Jeg kom kort derefter på Kalø Jægerskole – hold 1976. Arbejdede herefter en årrække som skytte på diverse danske godser. Herefter ansat hos det dengang eksisterende Jagtkonsulentvæsen, hvor jeg bl.a. arbejdede med afholdelse af “Den tvungne Jagtprøve” disse prøver, blev afholdt over hele landet, så jeg rejste noget rundt. Jeg startede med Jagttegnsundervisning i 1977, så jeg har mere end 40 års erfaring. Det hører selvfølgelig med til billedet at jeg stadigvæk nyder jagt med haglbøsse og hund, samt riffeljagt i både Danmark og Sverige.

Per Evan Petersen – mobil 2445 3621 – indehaver – underviser – webmaster – kursussekretær  – jeg er uddannet både som flugtskydnings- & riffelinstruktør, jagttegnskursuslærer, Censor til de frivillige jagtprøver, samt har gennemført masser af fagkurser hos Danmarks Jægerforbund. Jeg er gift og har 3 udeboende børn – og min lille yndling, et lille kvikt “dampbarn” af en FT Cocker Spaniel – SIF, født i marts 2012 og en nu (3/12- 18) FT Springer Spaniel 

4

Fie&Sif,

Min gamle Labrador Fie, kunne den 3.juli 2016 ikke mere og jeg måtte desværre tage afsked med min bedste makker på DIANA´S STIER gennem 12 år. RIP – SIF min FT Cocker, er dog en værdig arvtager og der arbejdes på nok en af slagsen.. den blev så født i Stevnstrup 3 december 2017 og er en springer Spaniel, døbt Gaia…. hende forventer jeg meget af.. 

 

Poul Court Johansen, flugtskydningsinstruktør – mobil 4017 9712

DSCF0408     er født og opvokset på Norddjursland, tæt på godset Benzon (nu Sostrup) så hvad var mere naturligt, for en nysgerrig knægt, end at rende rundt ovre hos skytten – det var jo enormt spændende og betød at jeg tidligt fik kendskab til jagt- og vildt, og en herregårdsskyttes arbejde, jeg hjalp skytten med udsætning, fodring, fældefangst og ikke mindst med afholdelse af de store jagter – hvor gæsterne blev kørt rundt i hestevogn, dette var min tjans. Dog blev jagten sat noget i stå, da der skulle aftjenes værnepligt, så blev der  stiftet familie og jeg blev gift og vi fik børn. Da børnene var sat godt i vej og kunne klare sig selv, fik jeg tid og omkring 1970 blev jagttegnet erhvervet, så nu skulle rigtig meget indhentes, og det blev det. Jeg har været på jagt i Sverige, Norge, Tyskland og er flere gange Afrika farer. Jeg har været og er stadig involveret i en hel del jagtforeningsarbejde i Danmarks Jægerforbund, har været formand for en flugtskydningsbane, og har pr. 01.05.2016 sammen md Per Evan startet en jagtforening AROS Jægerklub, her vil vi satse på kvalitets og kompetance udbyggende aktiviteter – jeg er her også kasserer. Jeg er en habil flugtskytte, og har deltaget i flere Forbunds Mesterskaber, og derhjemme har jeg en del præmier og pokaler.

Vivian Veng – flugtskydningsinstruktør – mobil 6011 8156

Vivian Jeg har haft jagttegn siden 2001 og blev flugtskydningsinstruktør nogle år senere, jeg har deltaget i undervisning af Jagttegnsaspiranter i en del år, og sjovt  nok har jeg en stor tiltrækning af netop kvindelige aspiranter?  Jeg har mange udenlandske jagter på sit CV og især Afrika er blevet besøgt flere gange, og hjemmet bugner af halv- og fuldmonterede trofæer som bevis herfor. Jeg er en habil flugtskytte og deltager ofte i konkurrencer med “heldigt” udfald – så der er en del pokaler at pudse. Jeg er gift med Jørgen og det er han godt tjent med!,,

Jørgen Veng – flugtskydnings- & riffelinstruktør. samt genladnings NØRD.                      mobil 5046 2309

JørgenVengOK  Jeg har haft jagttegn siden 1982 og instruktør faktisk lige siden, har ligesom Vivian deltaget i undervisning af Jagttegnsaspiranter i mange år. Jeg skyder selv rigtig godt med en haglbøsse – er dog ikke en ret god taber, men en absolut OK vinder. Jeg har sammen med Vivian rejst meget i Afrika – hvilket vort hjem også vidner om. Jeg har jagtrejse erfaring fra Canada og meget af Europa. Jeg går så meget op i riffelskydning og genladning, at i uden at fornærme mig, godt kan kaldes en NØRD. PS. Jeg tager det som en selvfølge at Vivian også pudser mine mange pokaler

.                                                               download

fotograf   der er et par stykker mere.