POLTERABEND OG FIRMA EVENTS

SKYDNING FOR SJOV!

bueogpil

 

Skydning er sjovt og for mange der ikke har prøvet at skyde med en haglbøsse, også tit grænseoverskridende. Derfor er et skydearrangement ofte på ønske listen, når venner og bekendte skal arrangere en polterabend for bruden eller brudgommen, eller mødet i firmaet skal rundes af med noget “andet”  Vi har stor erfaring, i alle den slags arrangementer. Med hensyn til skydning med haglbøssen, har vi næsten altid opnået at alle prøver at ramme lerduerne. Skydning er ikke kun for “hårde drenge” men så absolut også for pigerne – ja, ofte er de bedre end drengene, de hører nemlig efter hvad der bliver sagt, og tror ikke de er “verdensmestre” ligesom drengene, der jo alle har leget røvere og indianere som små drenge. Så lad vøre med at udskyde dit arrangement, men kontakt os, og vi finder ud af hvad som passer jer – det er både spændende, let og sjovt!

 

Et standard arrangement omfatter som oftest:

Kørsel – opstilling af kastemaskiner – lån af haglbøsser – sikkerhedsudstyr – både samlet og individuel instruktion – 25 haglpatroner og tilsvarende lerduer – oprydning og bortskaffelse af affald.

Ligesom vi selvfølgelig sørger for de nødvendige tilladelser og har de rigtige forsikringer m.m.

Vi starter med velkomst, spørger selvfølgelig altid om der er nogle “proffer” dvs. om nogen har jagttegn eller skudt med haglbøsse før!  så instruerer vi i sikkerhed og våbenbetjening, og hver m/k skyder nu 5 skud under personlig instruktion (prøveskud) når alle har skudt, laver vi normalt en lille konkurrence, hvor bedste skytte får en lille medalje for højest score i 10 skud. De resterende patroner bruges så af de som har lyst. Der kan selvfølgelig købes flere både patroner og lerduer.

pris pr. deltager kr. 300,00 – dog kræves min. 8 personer, vi kan og må lovmæssigt max. være 20 pers. som skal skyde.

VEDR. SKYDEAREAL: enten skaffer vi det, eller hvis i kender en landmand, eller et egnet areal – tal evt. med os om dette.!

Vi laver også arrangementer – som er  “mindre voldsomme” end skydning med haglbøsse, eks.vis luftrifler med kikkertsigter efter skiver, compoundbue (bue & pil) til 3D figurer m.m – har i andre ideer, så spørg os – det kan sikkert lade sig gøre!!  – dette kan selvfølgelig kombineres med haglbøsse skydning.

luftgevær