Haglskydekursus

funnyhunter

Når i har bestået jagtprøven og erhvervet jer et “jagttegn” – og måske endda anskaffet en Haglbøsse – så er tiden kommet til at i også skal lære at skyde og ramme med den!

Derfor tilbyder vi, som en naturlig forlængelse af vort Jagttegnskursus, et meget individuel haglskydnings kursus – vi vil max. undervise 3 skytter af gangen – men selvfølgelig også gerne for kun jer personligt – det bliver dog så lidt dyrere, men også meget mere intensivt.

3 timers kursus for 3 personer – kr. 1.050,00

3 timers kursus for 1 person –    kr.     500,00

I bestemmer selv dato og tidspunkt – indenfor nogle begrænsninger – RING og lad os finde et tidspunkt der passer dig.

dertil skal i regne med omkostninger til lerduer og patroner – regn med ca. 300 kr – der kan selvfølgelig skydes alle de skud som tiden tillader.

Et normalt forløb vil være således: Vi starter med en teoretisk gennemgang af haglbøsse skydning, derefter korrekt montering af haglbøssen, skydestilling og lidt tørtræning.

Den praktiske del, vil foregå under meget private og dermed rolige omgivelser. Vi opstiller et antal lerduekastemaskiner på vores jagt – det er lovligt efter reglerne om midlertidige skydepladser, og selvfølgelig har vi de nødvendige forsikringer. Vi starter med at testskyde på en papirskive 1,0 x 1,0 mtr. og derefter lerduer i flere retninger – når de 3 timer er forbrugt, skulle alle gerne ramme, så der som minimum kan bestås en Haglskydeprøve.

trøning