Vore kurser

Jagttegnskurser for enhver!

Alle vore kurser afholdes med et maximum af elever på 15 personer – dette sikrer en overskuelighed og bedre kontakt jer og os imellem.

Vi afholder flere former for Obligatoriske Jagttegnskurser, det gode gammelkendte som strækker sig fra februar til slutningen af april, og indeholdder ca. 10-12 lektioner á 2,5 time og 2-4 gange på skydebanen, hvor vi hver gang opstiller en 100%  praktisk jagtprøve, så aspiranterne har mulighed for at træne afstandsbedømmelse, der skydes til lerduer i varierende retning. Vore kurser slutter kort tid før at prøverne hos Naturstyrelsen begynder den 16. april – og slutter den 30. juni, så den viden man har erhvervet sig skulle gerne” sidde fast”

Vi afholder også de meget populære og søgte  “VIP-Intensive jagttegnskurser” – disse kurser overholder selvfølgelig også Naturstyrelsen krav om antal lektioner, både i teori, praktik og skydebane. Men som det siger sig selv, dette kursus strækker sig over meget kortere tid, og kræver derfor en større del hjemmearbejde.

Så startede vi i foråret 2016 med et specielt kursus, beregnet til Studerende eller unge under 25 år – her er næsten alt inkl. i prisen –  prøven som skal betales til Naturstyrelsen kommer oveni – se mere om dette specielle kursus – TRYK

SVANA (Naturstyrelsen) skærpede i 2014 kravene til Jagttegns prøven, en af de store ændringer var at prøven blev delt i 2 dele, først teori og våbenbetjening, som selvfølgelig skal være sikerhedsmæssigt korrekt, afstandsbedømmelse, og afsluttende  med 4 skud til lerduer. Udføres dette OK, så har aspiranten bestået Jagttegnsprøven, og når opkrævningen på Jagttegnet kommer og er betalt,  må man så gå ud og købe et glatløbet våben, samt bære, opbevare og anvende det på godkendte skydebaner, men ikke anvende det til jagt i Danmark. Når du så føler dig godt nok skydene, skal du op til en haglskydeprøve. – læs her om den!

PS. alle vore kurser overholder selvfølgelig Naturstyrelsens krav.

                                         

STUDERENDE Jagttegnskursus – kr. 2500  

VIP-Intensive jagttegnskursus – kr. 3.500,00 

 Inkl. i vore “Obligatoriske kurser” er et eller flere besøg på jagtrelevante steder, bl.a. en Bøssemager, hvor alle prøver at skyde med riffel, vi har også 1-2 fordragsholdere inde over – eksperter i hvert deres emne om jagt. For alle kursus former udleveres en del fotokopieret hjælpe materiale.  Du får ligeledes 1 år gratis medlemsskab af Danmarks Jægerforbund og dermed medlemsbladet  JÆGER – i dette er også 1 år gratis medlemskab af 2 af Jægerforbundet og lokalafdelingen AROS JÆGERKLUB – dette kan selvfølgelig ændres.

Eneste yderligere udgift på vore kurser er betaling for minimum  50 stk. patroner, tilsvarende   lerduer og haglbøsserne – vi har et tilstrækkeligt antal af både Side by Side og Over and Under, således at valget er som til den rigtige Jagttegns prøve.

Jagttegn-aarhus Logolille