FIRMAER OG JAGTSELSKABER

 

firma1firma2firma3

Vi har stor erfaring med lidt større “pakke arrangementer” for firmaer, som gerne vil lave en lidt anderledes afslutning på et kursus, en firma fest – frokost etc.

Det kan være udelukkende med skydning, og her kan vi eks.vis også arrangere skydning med luftriffel, bue og pil m.m og gerne i kombination. Vi har også lavet arrangementer af 5-6 timers varighed, hvor man kan nå at få en lidt større “føling” med haglbøssen og derfor også et bedre resultat, disse skydninger kan afsluttes i klubhuset til spisning, hvor vi selvfølgelig sørger for alt – bordækning med dug, tallerkener, glas m.m. (ikke engangsservice) og selvfølgelig mad – oftest som grill buffet/tag selv.

 

PS. det er til disse arrangementer ikke nødvendigt at deltagerene er i besiddelse af jagttegn, alle vore instruktører har en Flugtskydningsinstruktør uddannelse godkendt af Naturstyrelsen, og vi er selvfølgelig også dækket af en ansvarsforsikring.

Jagtselskaber, består ofte af travle erhvervsfolk, som ofte ikke har den fornødne tid til at besøge en af vore mange flugtskydningsbaner i disses åbningstid, for disse vil det være oplagt at vi kommer ud på jagten – evt. i forbindelse med en arbejdsdag – stiller et antal kastemaskiner op, og laver en jagt relevant skydning. Vi kan, hvis dette ønskes, selvfølgelig også give individuel instruktion, hvis dette ønskes af nogle af deltagerene.

Prisen for et sådant arrangement, afhænger af afstanden til jagten, antal deltagere, hvor mange kastemasiner der ønskes, og hvor mange folk vi skal møde med – men ring til en af os og få en snak om jeres ønsker, og vi finder en fornuftig pris.

firma4skydning6skydning8